Bakker

E.H. (Bert) Bakker is advocaat sinds mei 1993. Hij is werkzaam voor ondernemingen, non-profit organisaties en particulieren.

Hij heeft ruime ervaring op het gebied van het civiele procesrecht, arbitrage, ondernemingsrecht, beslagrecht, arbeids- en sociaal zekerheidsrecht. Maar ook complexe erfrechtelijke zaken heeft hij tot een goede oplossing gebracht.

Bert Bakker studeerde naast Nederlands recht ook Duitse taal en letterkunde in Leiden en Leipzig. Omdat hij ook in Duitsland en in franstalig Kameroen (Afrika) woonde, is een deel van de praktijk duits- en franstalig.

Bij de geschillenbeslechting is er naast de juridische expertise aandacht voor de psychologie van het conflict. Een heldere analyse en focus leidt tot een krachtige aanpak.

Hij heeft ruime ervaring met arbitrages bij het Nederlands Arbitrage Instituut en voltooide de Grotius Opleiding Mededingingsrecht. Behalve als advocaat is hij werkzaam als secretaris bij het Nederlans Arbitrage Instituut (NAI). Hij adviseert de Voedselbank Nederland over beslagvraagstukken. Verder is hij actief in diverse maatschappelijke organisaties. Bert Bakker was bestuurslid van de Nederlands-Duitse Advocatenvereniging en docent Burgerlijk Procesrecht in de beroepsopleiding voor advocaten.

Bert Bakker is voor cliënten zowel via het kantoornummer (030 – 243 86 96) als mobiel (06 – 55 33 52 92) bereikbaar, zo nodig ook buiten kantooruren.

— Deutsch —

E.H. (Bert) Bakker berät Unternehmen und Privatpersonen. Seit 1993 beschäftigt Bert Bakker sich mit grenzüberschreitender Dienstleistung für deutsche Unternehmen. Die Rechtsgebiete der Kanzlei sind Unternehmensrecht, (internationales) Prozessrecht, Vertragsrecht, Arbeitsrecht.

Da Bert Bakker sowohl Jura als Germanistik studierte und in der BRD lebte, ist die Rechtsanwaltpraxis teilweise deutschsprachig.

Die langjährige Erfahrung, die Stundensätze sowie die Dienstleistung sind für (deutsche) Unternehmen und Privatpersonen attraktiv. Bert Bakker ist seit 1999 als Dozent für Prozessrecht in der Berufausbildung für Rechtanwälte tätig. Er war von 1996 bis 2006 Vorstandsmitglied der Deutsch-Niederländischen Rechtsanwaltsvereinigung e.V.

Die Kanzlei ist über die Kanzleinummer 00 31 30 243 86 96 sowie (auch außerhalb Bürozeiten) mobil über 00 31 6 55 33 52 92 erreichbar.