Bakker

Ik (Bert Bakker) ben  advocaat sinds mei 1993. Mijn opdrachtgevers zijn  ondernemingen, non-profit organisaties en particulieren binnen en buiten Nederland.

Ik heb grote ervaring op het gebied van het procesrecht, arbitrage, ondernemingsrecht, beslagrecht, arbeids- en sociaal zekerheidsrecht. Maar ook bijvoorbeeld huurzaken en complexe erfrechtelijke zaken heb ik tot een goede oplossing geleid.

Naast Rechten studeerde ik ook Duitse taal en letterkunde in Leiden en Leipzig. Omdat ik in Duitsland en in franstalig Kameroen (Afrika) woonde, is een deel van de praktijk duits- en franstalig.

Ik houd van diepgang. Voor alles ben ik op zoek naar juiste analyses en oplossingen. Als er geprocedeerd moet worden ben ik ferm. Bij de geschillenbeslechting is er naast de juridische expertise aandacht voor de psychologie van het conflict. Een heldere analyse en focus leidt tot een krachtige aanpak.

Ik heb ruime ervaring met arbitrages bij het Nederlands Arbitrage Instituut en voltooide de Grotius Opleiding Mededingingsrecht. Behalve als advocaat ben ik geregeld werkzaam als secretaris bij het Nederlands Arbitrage Instituut (NAI). Ik adviseer de Voedselbank Nederland over beslagvraagstukken. Verder ben ik actief in diverse maatschappelijke organisaties. Ik was bestuurslid van de Nederlands-Duitse Advocatenvereniging en docent Burgerlijk Procesrecht in de beroepsopleiding voor advocaten.

Voor cliënten ven ik zowel via het kantoornummer (030 – 243 86 96) als mobiel (06 – 55 33 52 92) bereikbaar, zo nodig ook buiten kantooruren.

— Deutsch —

E.H. (Bert) Bakker berät Unternehmen und Privatpersonen. Seit 1993 beschäftigt Bert Bakker sich mit grenzüberschreitender Dienstleistung für deutsche Unternehmen. Die Rechtsgebiete der Kanzlei sind Unternehmensrecht, (internationales) Prozessrecht, Vertragsrecht, Arbeitsrecht.

Da Bert Bakker sowohl Jura als Germanistik studierte und in der BRD lebte, ist die Rechtsanwaltpraxis teilweise deutschsprachig.

Die langjährige Erfahrung, die Stundensätze sowie die Dienstleistung sind für (deutsche) Unternehmen und Privatpersonen attraktiv. Bert Bakker ist seit 1999 als Dozent für Prozessrecht in der Berufausbildung für Rechtanwälte tätig. Er war von 1996 bis 2006 Vorstandsmitglied der Deutsch-Niederländischen Rechtsanwaltsvereinigung e.V.

Die Kanzlei ist über die Kanzleinummer 00 31 30 243 86 96 sowie (auch außerhalb Bürozeiten) mobil über 00 31 6 55 33 52 92 erreichbar.